Clubhuis kleurt Oranje


Iedere wedstrijd dat het Nederlands elftal dit WK heeft gespeeld, heeft men hiervan kunnen genieten in het clubhuis op groot scherm. En ook in de vakantie gaat De Waterman hiermee door!

Zaterdag 5 juli was officieel de afsluiting van het Waterman seizoen. Aangezien dit samen viel met de WK wedstrijd Nederland - Costa Rica, was ons clubhuis prachtig aangekleed met oranje vlaggetjes en versieringen. Dit was gedaan door mensen van de evenementen commissie. Ook was er gezorgd voor de inwendige mens en stonden er heerlijke voetbal cakejes op onze clubbar en verder rond gegaan met heerlijke snacks.

Het was een erg leuke avond met een ongelofelijk spannende wedstrijd die verlengd werd en uiteindelijk beslist werd door Nederland met penalty's. Hierna was het voor iedereen even bijkomen onder genot van een drankje en was het nog lang gezellig in het clubhuis. Er werd tot in de late uurtjes door gefeest.

Desondanks het seizoen eigenlijk officieel afgesloten is, is er zolang Nederland speelt, de mogelijkheid om de wedstrijden samen met leden en familieleden te bekijken bij ons in het clubhuis.

Dus kom met z'n allen naar het clubgebouw en kijk gezellig met ons mee naar voetbal op groot scherm! Neem deel aan de enige echte originele Watermanpool (inleg 2 consumptiebonnen) en win de pot (die erg vol zit).

Woensdag 9 juli 22.00 uur

Arena Corinthians, São Paulo Brazillië

Nederland - Argentinië

Clubhuis open 21.30 uur.