Lid worden?


Of je nu wilt leren duiken, je duikervaring verder wilt
uitbreiden of je wilt gewoon een lekker duikje maken.
Voor al deze duikwensen ben je bij De Waterman aan het juiste adres.
Als je wilt leren duiken word je bij De Waterman opgeleid tot een internationaal erkende CMAS duiker. Als je je duikervaring verder wilt uitbreiden bieden we buiten de 1*, 2* en 3* duikbrevetten de mogelijkheid om diverse onderwaterspecialisaties te volgen. Samen met gelijkgestemde medeleden vorm je werkgroepen waarin de betreffende specialisatie verder wordt uitgediept.
Dit onder begeleiding van onze ervaren instructeurs.

Heb je al een duikbrevet, maar geen vaste buddy?
Ook dan ben je bij De Waterman aan het goede adres.
Op de dinsdagavond is er onze vrije inloop duikavond. Alle leden die willen duiken zijn dan meer dan welkom. Je hoeft dan zelf geen duikbuddy te regelen!
Er wordt op deze avond, door een vaste groep ervaren duikers, gezorgd dat iedereen die aanwezig is (uiteraard met een duikbrevet) kan duiken.

Alle leden van de NOB ontvangen acht keer per jaar het prachtige blad Onderwatersport, een glossy magazine voor duikend Nederland.
Onderwatersport is een magazine om bij weg te dromen, maar daarnaast is het ook een weergave van een duikersbestaan vol actie en daarmee een onontbeerlijk stuk bagage voor alle Nederlandse sportduikers.

7 keer per jaar verschijnt De Waterk(r)ant.
Dit is de clubkrant van De Waterman die wordt gemaakt voor en door de leden.
Wil je ook graag eens zien en lezen hoe onze clubkrant eruit ziet klik dan hiernaast op De Waterk(r)ant om de laatste versie te downloaden.

Ieder jaar weer zorgen onze trouwe sponsoren ervoor dat De Waterk(r)ant weer kan verschijnen. Namens alle leden willen wij onze sponsoren dan ook hartelijk bedanken hiervoor.

Op de maandagavonden is er voor alle leden de mogelijkheid om doormiddel van zwembadtrainingen je duikconditie op peil te brengen en houden.
In het zwembad wordt een gevarieerd programma aangeboden om je zwemvaardigheden en je conditie te verbeteren.

Als lid van De Waterman ben je automatisch lid van de NOB.
Via de NOB ben je collectief verzekerd voor alle sportduikactiviteiten, al dan niet in verenigingsverband en in binnen- en buitenland.
De NOB heeft voor leden drie collectieve verzekeringen afgesloten:

  • algemene aansprakelijkheidsverzekering
  • ongevallenverzekering
  • aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders en toezichthouders.